Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Kojima Se, Biti and more!

Kad radiš nešto dobro uvijek će biti onih kojima se to sviđa i onih kojima se ne sviđa. Ako radiš nešto loše opet će biti onih kojima se i to sviđa. Ne zamaraj se kritikama i ne zaboravi na svoj cilj.

Možda niste toga svesni, ali svakodnevno se sabotirate jer ste se uverili da nikada nećete biti uspešni? Negativnim izjavama tj. lažima kojima samo oni veruju su mnogi skloni.

MED I CUVARKUCA 300 g meda i 300g cuvarkuce.Biljku oprati i izmixati,pomijesati sa 300g bio meda, 7 dana drzati u frizideru sa povremenim mijesanjem.Konzumirati 3 kasicice dnevno.Jutro-podne-vece

Ako želite biti umereni u ishrani, birajte društvo umerenih. Nova studija pokazuje da se često povodimo za navikama prijatelja s kojima jedemo.

Fitnes Lifestyle ne znači samo jesti piletinu i dizati utege već ima puno dublju i važniju smisao. Vodić je kroz život, uči nas da ne čekamo priliku već je stvaramo. Da ne tražimo izgovore nego načine. Da izdržimo sve životne izazove sa kojima se svakodnevno susrećemo. Kad sav taj trud, muku, pripremanje obroka, trening, bol i ostalo primjeniš u sve druge sfere znači da si spreman, ne za plažu nego za život. It's a way of life

http://www.index.hr/fit/clanak/pekan-orah-zasitno-voce-koje-se-savrseno-uklapa-u-svaki-smoothie/779876.aspx