Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Bungalow Met, Als and more!

LUXE ONDER ARCHITECTUUR GEBOUWDE (PIET BOON) #4 KAMER-BUNGALOW MET TUIN, EIGEN #PARKEERPLAATS EN VRIJSTAANDE BERGING.

Royaal hoek winkel – woon huis met grote tuin In een populaire en zeer vriendelijke winkelstraat in #Heemstede gelegen royaal hoek winkel/ woonhuis met grote zonnige tuin op het zuiden. Het object is gelegen op een opvallend punt aan het begin van de Jan van Goyenstraat en heeft een royale maatvoering. De winkel, thans in gebruik als lunchroom op de parterre is totaal groot ca. 100m² inclusief uitgebouwde bijkeuken. #HuisTeKoop…

In een populaire en zeer vriendelijke winkelstraat in #Heemstede gelegen #winkel/ woonhuis met grote zonnige tuin op het zuid/oosten. De winkel is in totaal groot ca. 105m² inclusief uitgebouwde werkruimte. Naast de winkel bevindt zich de opgang naar de #bovenwoning. De tuin is ca. 25 meter diep en ca. 6,7 meter breed (totaal ca. 167m²) en bereikbaar via de achter de winkel gelegen werkruimte en via trap vanaf boven gelegen terras..

In de populaire en zeer vriendelijke winkelstraat Jan van Goyenstraat in #Heemstede‬ gelegen royaal hoek winkel/ woonhuis met grote zonnige tuin op het zuiden. De winkel, thans in gebruik als lunchroom op de parterre is totaal groot ca. 100m² inclusief uitgebouwde bijkeuken. Bij de winkel hoort ook een kelder met stahoogte. Achter in de winkel bevindt zich de opgang naar de bovenwoning en de toegang tot de tuin. http://www.vanwonderen.nl/objecten/jan-van-goyenstraat-2-heemstede #HuisTeKoop

Een levend schilderij ! Totaal verbouwd en uitstekend onderhouden 3-kamer #appartement (135 m2) gelegen op de 1e etage met balkon op het #zuiden. Het appartement heeft een schitterend uitzicht op de jachthaven, weilanden, het #Spaarne en landgoed Hageveld.

Royale, aan plein gelegen, gemoderniseerde #bovenwoning met #winkel op aantrekkelijke zichtlocatie.

Ideale ruime #gezinswoning in het gezellige bruisende hart van Heemstede.Op één van de leukste plekjes van Heemstede gelegen aan de levendige #Binnenweg, verrassend royale prima onderhouden gezinswoning. De woning is in de gezellige winkelstraat van Heemstede gelegen en op loopafstand van scholen en sportverenigingen. Door de centrale ligging kunt u eenvoudig de diverse uitvalswegen bereiken.

UNIEK OBJECT 264m2 midden in het #centrum van Heemstede Op een toplocatie in het centrum van Heemstede gelegen verrassend ruime woning, grotendeels gelegen op de begane grond, met #garage voor 3 auto’s. Het woonhuis inclusief de aangebouwde garage (40m2) heeft een oppervlak van maar liefst 264m2 en heeft een bijzondere indeling. Dit unieke object ligt aan de voorzijde aan het water en aan de achterzijde heeft het een prachtig terras. Parkeren kan gewoon op eigen grond.

Deze half-vrijstaande villa in #Heemstede ligt aan het rustigere deel van de Dreef. Voortuin, oprit voor meerdere auto’s en diepe (25meter) achtertuin met daarin een dubbele garage voor 2 auto’s (circa 11 meter diep) Indeling: Parterre: Entree, hal, gang, toilet, kelder, eenvoudige keuken, ruime woonkamer http://www.vanwonderen.nl/objecten/heemsteedse-dreef-252-heemstede/

Jaren 30, 5 slaapkamers en 2 badkamers. Op een zeer gewilde locatie gelegen zeer sfeervol verbouwde en uitgebouwde #jaren 30 eengezinswoning met royale voor- en zonnige achtertuin met achterom en stenen schuur. Deze zo te betrekken tussenwoning is vanaf 2005 eigentijds gerenoveerd en in 2011 over de totale breedte vakkundig uitgebouwd met gebruikmaking van luxe materialen en vervolgens in 2016 grondig gerestyled.