Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore these ideas and much more!

Beeld van de regio on

Theo Luising uit #Babberich maakte de winnende foto in #Zevenaar. Donderdag 14 november 2013. via twitter @Beeldvanderegio.

Servaas Beunk on

Bij #RondtrekkenDoorDeStrangen is de Martinuskerk van Oud-#Zevenaar een steeds terugkerend 'landmark'. Zaterdag 28 december 2013. via twitter @servaasbeunk.

Een rijtje geknotte wilgen in Oud-Zevenaar... (gemeente Zevenaar) soms is geluk heel gewoon... Op zondag 17 maart 2013 via @DorotheVos.

Flora van Zevenaar on

#285 Canadapopulier #PopulusXCanadensis is de hybride van Zwarte en Amerikaanse Populier (P. nigra & P. deltoides). Canadapopulier wordt in Gelderland veel aangeplant langs wegen en in bossen op natte zeer voedselrijke grond. De dikste Canadapopulier staat bij @HuisBingerden in Angerlo (gemeente #Zevenaar) langs de IJssel: Omtrek 8m, hoogte 35 m. (ca. 115 jaar oud). Zondag 24 augustus 2014. Via twitter @Zevenaar_flora.

Natuurplas de Breuly ligt in Oud-Zevenaar (gemeente Zevenaar) aan de rand van het natuurgebied De Gelderse Poort en is ontstaan na een dijkdoorbraak. Sinds mei 2013 is de Breuly weer officieel toegankelijk voor zwemmers. Aan de oostkant van de Breuly zijn steigers aangelegd. Ook kunt u in dit gebied genieten van een heerlijke wandeling.

#Lathum (gemeente #Zevenaar) in de nevel.

Kerkepad in Ooy (gemeente Zevenaar). via @anjavannorel.