Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Movies Eragon, Eragon Stuff and more!

Het leven van de jonge boerenzoon Eragon verandert van de ene dag op de andere als hij op een jacht in de wouden van de onherbergzame Rug een raadselachtige blauwe steen vindt. Aanvankelijk is Eragon blij met de vondst, maar tot zijn grote teleurstelling wil geen van de handelaren die jaarlijks door de Vallei van Palencar trekken de steen van hem kopen. Dan geeft de steen zijn geheim prijs en is Eragon getuige van de geboorte van een drakenjong.

Griet Op de Beek - Gij nu (verschijnt in februari 2016)

2014 Dragers van het Eikenblad (de grijze jager boek 4) by John Flanagan

Zo vaak gelezen. De hele serie! Mooie cliffhangers.

Er zijn van die momenten waarop je bestaan rafelt, alsof er aan een los draadje wordt getrokken. De naad begeeft het en heel langzaam, in het begin merk je er maar weinig van, verandert er iets. Bij Grace Lawson begon het bij de fotozaak. Wanneer Grace de foto's van een familie-uitje ophaalt, zit er één foto bij die niet thuishoort op het rolletje.

Hella Haasse. Op eenzame hoogte in de Nederlandse literatuur.

bol.com | Brisingr / Erfgoed deel 3, Christopher Paolini | Boeken

Levenslijn, Harlan Coben | Nederlandse boeken

Wat zou jij doen als de mooiste jongen ter wereld een naamloze duivel in zich verborg, en hij alleen maar oog voor jou heeft? Zoey is gelukkig weer terug bij haar vrienden, maar er dreigt gevaar. Neferet heeft een nieuwe geliefde, Kalona, maar niemand in het Huis van de Nacht heeft een idee van zijn ware aard. Kalona lijkt de ultieme pretty boy en heeft al snel alle dames in het Huis van de Nacht in zijn macht.