Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Very, Heel Erg and more!

Dit is een voorbeeld van surrealism photo. Dit voorbeeld heb ik gekozen omdat het er heel erg leuk uitziet omdat het op de maan is en er is een heel ander schilderij.

This website is for sale! is your first and best source for all of the information you’re looking for. From general topics to more of what you would expect to find here, has it all. We hope you find what you are searching for!

Dit is ook een van de drie voorbeelden van Surrealistische fotografie. Deze foto sprak me aan omdat ik er heel lang naar kan kijken en ik zou wel willen weten hoe deze fotoshop gemaakt is.

Dit is een voorbeeld van picsart photoshop. Deze foto heb ik gekozen omdat het er heel erg grappig uitziet en ik zou ook wel zo iets uit willen proberen omdat het er heel erg grappig uitziet.

Dit is ook een voorbeeld van picsart photoshop. Deze foto sprak me aan omdat ik echt ging kijken naar de achtergrond in het meisje. Daarom bleef ik maar kijken. Zoiets zou ik zelf ook nog willen proberen.

Dit is mijn eerste ontwerp in picsart ik heb hier een beetje uitgeprobeerd, je ziet ook dat de brug en het kasteel wel een beetje doorzichtig is, maar dit is ook de eerste keer.

Dit is ook een voorbeeld van picsart photoshop. Deze foto sprak me aan omdat het echt lijk alsof je echt Door haar heen kan kijken en dat ziet er echt grappig uit.

Dit zijn mijn ontwerpen die ik heb getekend en ik ga denk ik iets met de hak doen.

Ten derde heb ik mezelf uitgeknipt en achter de wolk geplakt.