Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore these ideas and much more!

A Cheppers 2012-ben alakult Drupal alapú webes szolgáltatások és honlapok fejlesztésére. Partnereink nyugat-európai és amerikai cégek. 2014-től kezdve cloud alapú szolgáltatás fejlesztéssel és UX/UI tervezéssel, kivitelezéssel bővült a cég portfóliója. 2015-ben kétszeresére nőtt a csapat, emiatt vált szükségessé a korábbi iroda cseréje. Olyan megoldást kerestünk emiatt, amely lehetővé teszi a folyamatos bővülés miatti térigény kiszolgálását, de nem köt minket egy irodaház rendjéhez és le...

Kedves Forever Üzleti Partnereink! Mindenkit várunk sok szeretettel december 19-én a Syma Csarnokban megrendezésre kerülő Forever Karácsonyi Partira, ahol többek között a Cirque de Monte Carlo és Edvin Marton közös előadását is megtekinthetitek Diótörő címmel.

F.I.T. programunk keretében a Nefelejcs utcai központunkban minden kedden és csütörtökön edzést tartunk a Forever üzleti partnereink számára.

Az elmúlt fél év tapasztalatai azt mutatják, bár nemzeti dohánybolt partnereink megteszik a tőlük telhetőt, tapasztalat híján nem tudnak olyan felvilágosítást adni a kezdő elektromos cigaretta felhasználóknak, mint a szakboltok és a legtöbb esetben a forgalom miatt idejük sincs rá. Ezért is, küzdünk érte, hogy újranyissunk, és ismét felkereshessenek minket a vásárlók, ha segítségre van szükségük. Köszönjük azoknak akik mellettünk és az egészségesebb életmód mellett állnak :)

Kedves Forever Üzleti Partnereink! Új Foreveres mappáink elérhetőek a raktáráruházainkban!

Partnereink hírei | ÚJ MESE! Sárkánykalandok I. – A bükfürdői kalamajka

Partnereink hírei | Hosszú nyári esték 21 óráig! -- Familypark