Explore Senses Garden, Chapel Project and more!

Explore related topics

RNIB Invites You To Experience The Senses - Garden Design Unlimited

Office: large space is given a sense of balance: one corner of the room holds a private closed-off office, while this area is for social use.

  These rock fountains of rough-hewn, free-standing basalt or granite columns and basins  have become such a hit in contemporary landscape design that even fast food joints have them now in parking...

A gently curving rill & octagonal pool, surrounded by a decomposed granite pathway in a bowl of dense green planting at Rousham House in Oxfordshire, England. Designed by William Kent in the mid-18th century (a further development of Charles Bridgeman's plan)

GAP Photos - Garden & Plant Picture Library - Contemporary water rill - GAP Photos - Specialising in horticultural photography

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search