Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Hanse Cora, Fan Van Gent and more!

KERKhof: Inject Love van kunstenaars Hanse Cora en Kim Brusselmans

Wisten jullie dat het Huis van de Vrije Schippers aan de Graslei wordt gerestaureerd en herbestemd tot representatiehuis voor de Haven van Gent?

“Vox populi” riep dat de Korenmarkt nu overkomt als een “stenen woestijn”, een “kale plek” die dringend moet worden aangepakt met wat groen. Ondertussen werd door Filip Watteeuw, schepen van Openbare Werken (Groen!), de beslissing genomen om op de Korenmarkt...

Zo graag kan je je stad dus zien. Steven Van Vlasselaer (32) heeft de Gentse skyline laten tatoeëren op zijn scheenbeen.

06/02/2013: Sinds deze week is er een delegatie Poolse arbeiders in Gent om mee te helpen met de bouw van het nieuwe Arteveldestadion. Het Poolse bedrijf Mega Aluminium komt speciaal naar de Arteveldestad om de gigantische glazen façade van het nieuwe stadion in elkaar te zetten. Intussen is de eerste luifelconstructie achter de goal bijna afgewerkt.

Gent krijgt Zoover(2) -award als beste hotelstad van ... (Gent)

Een buurtinspecteur is de komende weken hét tv-gezicht van de Gentse politie. Lokeraar Davy Van Slycken (36) is immers een van de hoofdrolspelers in het VTM-programma 'Alloo bij de lokale politie'. "Wij zijn geen uitbollende agenten op leeftijd meer, die tijd is voorbij." - Gent

Gent krijgt Zoover(7) -award als beste hotelstad van ... (Gent)

Gent krijgt Zoover(5) -award als beste hotelstad van ... (Gent)