Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Product Coca, 1 Product and more!

Concept 'verpakkingen' Foto: verschillende verpakkingen en formaten voor 1 product (Coca Cola Light)

Concept 'verpakkingen' Foto: de verpakkingen van het merk vertellen duidelijker wat het product is

Fase 1: concept seksualisering - onderzoek lettertypes

Fase 3: Definitief ontwerp in 3D. Ik vond de pilletjes een leuk detail op de verpakking, ook de kleuren lopen hier mooi in elkaar over. Het lettertype heb ik simpelgehouden. De kleurenovergang is minder goed te zien. Dit ontwerp vind ik op een subtiele manier opvallen en vind dat het concept goed bij het product past. De nadruk licht alom op de kleuren, die springen er al enorm uit.

Misleiding: In de supermarkt misleiden ze je zo vaak terwijl je het zelf niet doorhebt. Door de gratis hapjes koop je meer. Je krijgt een schuldgevoel doordat je denkt dat iemand je heeft getrakteerd. Je gaat dit product dus sneller kopen als een "verplichting".

Ik heb deze gekozen om op verder te werken waarom? Dit is het woord onthutst. Het is opvallend/verwarrend/ maar toch staan sommige dingen minder in de kijker. Daarbij heb ik dan ook het product Strepsils genomen omdat die alleen aandacht krijgen wanneer iemand keelpijn heeft maar er daarna weer " gedumpt" wordt. Bij dalfagan is dat dan weer anders ( gebruik je meteen bij de pijn bv ). De aandacht van keelpasstiles komen en gaan en dat zijn deze kleuren ook.

PASSIONEEL: Een muziekfragment waarin er passionele muziek gespeeld wordt op de piano.