Pinterest

Explore Glass Extension, Extension Ideas and more!

Hackney House Extension by Platform 5

Platform 5's Hackney House Extension Wins New London Architecture Competition

Platform 5 created a side extension and reconfigured the ground and first floors of a four storey mid terrace Victorian townhouse in Camden. The existing dark cellular ground floor rear wing was opened up and re-arranged to create a light filled room where the family can gather to cook, eat and relax with views over the garden. The extension is formed by sitting a lightweight zinc clad element onto the existing party wall, while a large rooflight brings in daylight over the dining area. A…

Platform 5 created a side extension and reconfigured the ground and first floors of a four storey mid terrace Victorian townhouse in Camden. The existing dark cellular ground floor rear wing was opened up and re-arranged to create a light filled room where the family can gather to cook, eat and relax with views over the garden. The extension is formed by sitting a lightweight zinc clad element onto the existing party wall, while a large rooflight brings in daylight over the dining area. A…

O aço patinavel, hoje conhecido como aço corten, esta bastante em alta na arquitetura, tanto para fachadas, como para pequenos detalhes de m...

O aço patinavel, hoje conhecido como aço corten, esta bastante em alta na arquitetura, tanto para fachadas, como para pequenos detalhes de m...

London studio Bureau de Change has combined two terraced houses in London by punching through original walls and adding a glazed kitchen and a floating staircase

HomeMade by Bureau de Change

London studio Bureau de Change has combined two terraced houses in London by punching through original walls and adding a glazed kitchen and a floating staircase

most beloved basement egress of all time. I do wonder about the practicality, and where these people live that they don't have to replace elements of the design all the time...

most beloved basement egress of all time. I do wonder about the practicality, and where these people live that they don't have to replace elements of the design all the time...