Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Bak Fodrad, And Back and more!

Väldigt flott rock/kappa från Johan Skoglund. Aningen osäker på årtalet av detta, men den är nog inte tillverkad igår...Två fickor fram, snygga slag på kragen och öljett-detaljer fram och bak. Fodrad, men inte varmfodrad. Känns mer vår/höst än vinter.

Aningen udda skor från märket Osco. Kilklack med detalj bak och dragkedja på insidan för lättare av/på. Så gott som nyskick!

Grym kjol som kan beskrivas i hur många superlativ som helst. Detaljer i form av platta nitar, dragkedjor och spännen. Stängs med dubbelgående dragkedja fram och två spännen som överlappar dragkedjan. Dessa går att dra åt eller släppa av.Om det har undgått någon så är detta riktigt skinn och plagget är helfodrat. I övrigt tror vi bilderna talar för sig själva!

Väldigt snygg klänning som passar både till middag ute och till studenten! Mjukt och skönt material, helfodrad och med justerbara och avtagbara smala axelband. Knäppning med hyska och dragkedja i vänster sida.

Vinröd ”nybegagnad” väska från Don Donna med prislapp kvar! Tre innerfickor, varav en med dragkedja. Även en ficka på baksidan med dragkedja och en på utsidan med magnetknapp. Axelrem medföljer så klart!

Topp och kjol från danska Claire med brodyr och blomapplikationer. Både ovandel och nederdel har dragkedja i sidan. OBS att det skiljer en storlek mellan dessa plagg! Se faktiska mått!

*Nybegagnade* sportskor med kilklack från Reebok Classic. Klacken är cirka 6cm hög och dessa skor är helt nya och oanvända, skänkta av släkten! Storlek 38.

Söt liten väska i denim med detaljer i skinn. Insidan rymmer ett litet fack som stängs med dragkedja samt två mindre sammansatta fack för mindre grejer. Locket hålls på plats med hjälp av magnet.

Fin kjol i jeans med konstrasterande volang. Blomdetalj på höger sida. Kjolen går att öppna upp lite fram för att få mer bredd om så önskas. Tre slitsar i vänster sida, respektive tre i höger sida. Mitt fram och mitt bak finns plissering som ej är slitsad. Lite stretchigt material.

Fin kilt-kjol i "klassisk" kilt-design: omlott med platt front och plisseringar runt om i övrigt. Plisseringarna är ej fastsydda.