Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Er Flink, Op Los and more!

t Startblok groep 1/2b ‏| Onze architecten en klussers die bouwen er flink op los!

from Twitter

startblokcuijk on

Groep 3 van t Startblok Cuijk bij Technopromo voor Jeelo-project 'inrichten van je omgeving': welke leidingen lopen er onder je huis?

Basisschool 't Bijenveld - Groep 3 | In het kader van het project inrichten van je eigen omgeving, hebben we de rollebol opgeruimd. We hebben al het vuil verzameld en daarna er voor gezorgd dat het in de goed afvalbak kwam.

OBS De Nienekes | De groepen 1-2 hebben bezoek gehad van de gemeente Cuijk. De veegwagen was er. Zo wordt onze omgeving schoongehouden. De vader van Bente werkt bij de gemeente en heeft alles uitgelegd.(5)

t Startblok groep 1/2 | Groepswerk: welke kamers heeft een huis en wat staat er in? Overleggen, bladeren, zoeken, knippen & plakken maar!

Voel het zand tussen je tenen en daag elkaar uit met een potje beachvolleybal, beachsoccer of footvolley. Moe van al die zomerse sportiviteit? Met een flink strandfeest in de tropische omgeving van The Beach kom je helemaal bij. Bij mooi weer geniet je van de buitenlucht en als het regent blijf je lekker binnen. Bij sport & event center The Beach is het altijd zomer! de entree is helemaal gratis. Adres: Oosteinderweg 247, 1432 AT Aalsmeer

Jacht en vissershaven van #Moraira, goed verzorgd en beschermd tegen de zee. In totaal 620 aanlegplaatsen, 600 meter lang en 100 meter breed.. Er zijn ook enkele ¨gastplaatsen¨ waar je voor éen of twee nachten terecht kunt. Tevens diverse zeil, surf, vissers cursussen.