Explore 100 Bumbac, Prin and more!

Explore related topics

CARACTERISTICI GENERALE: * Tricou dama, regular fit, * Imprimat digital – imprimeu incadrat in A4 * Material: 100% bumbac * Serie limitata MODALITATI DE INTRETINERE: Curatare: spalare manuala, separat, si calcare usoara cu abur Nu folositi inalbitori. Comanda se realizeaza in aproximativ 2-3 zile lucratoare si este trimisă prin Posta Romana cu plata ramburs. Daca doriti transport prin curierat rapid va rugam sa ne precizati acest lucru pentru a va informa cu privire la costul de transport.

Ie românească cu mânecă lungă, brodată manual pe panză topită ( pânză subțire din bumbac 100%) cu fir din bumbac și inserții de mătase.

Ie românească cu mânecă scurtă, brodată manual pe panză topită ( pânză subțire din bumbac 100%) cu fir de bumbac

Ie maneca lunga Ie Romaneasca Traditionala Maneca Lunga Coarnele ...

Ie Traditionala Romaneasca Maneca Lunga Motivul HORA

ie românească cu mânecă lungă, brodată manual pe panză topită ( pânză subțire din bumbac 100%) cu fir de bumbac negru si fir metalic în lănțișor.

Ie Traditionala Romaneasca Maneca Lunga Motivul Lumina

Pardesiu negru, 100 % brodat manual inspirat din suman - o piesa din portul popular avand o traditie foarte veche in imbracamintea autohtona care se purta in mod obisnuit in sezonul friguros de iarna. La fel ca si sumanul, pardesiele Romanian Label sunt atent confectionate din lana naturala si broderie din bumbac folosind cele mai vechi tehnici traditionale. Elementele ornamentale si cromatica cu note specifice diferentiaza pardesiele, pastrand unicitatea lor. Pardesiul este lucrat in…

Ie Traditionala Romaneasca Maneca Lunga Motivul Cucuteni

Ie Traditionala Romaneasca Maneca Scurta Motivul Naturalete

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search