Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Harvink Dash, Home Livingroom and more!

Dit tv-meubel, vervaardigd uit wit gespoten MDF, biedt oplossingen voor jong en oud. Naast een handige kast voor de TV, levert het in het midden genoeg speelruimte voor de kinderen. Zowel links als rechts is er ruimte voor apparatuur. Maar ook boeken en mappen kunnen erin worden geplaatst. In het middendeel is de radiator netjes weggewerkt, waar een rooster aan de bovenzijde de warmte doorlaat. Uiteraard is er gebruikgemaakt van tip-on op de deurtjes om uitstekende handvatten te vermijden.

Zuiver Mora S Hanglamp

De Zuiver hanglamp Mora S is een strakke design lamp met een stoffen snoer. De Mora S hanglamp heeft een diameter van acht centimeter. Deze Zuiver lamp leent zich ervoor om in meervoud boven de eettafel te hangen!

verlichting Sparkling - 170000824 | Verlichting | Goossens wonen en slapen #Goossens #matchmeifyoucan

Ronde bijzettafels in industrieel ontwerp Deze bijzettafeltjes hebben een tafelblad van 3cm dik rustiek eiken. Tafelblad behandeld met Pura natura mat lak 2comp. Deze lak laag is niet zichtbaar Kras en stoot vast Vergeelt niet afm 40x40x30cm € 105,- afm 50x50x35cm € 125,- afm 60x60x40cm € 155,- Bezorgkosten binnen Nederland*: € 55,- *met uitzondering van …

binnenkijken bij - Emil, Cindy en Milan #woonstijl modern - Goossens wonen en slapen