Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Paris Grey, Brunt and more!

Fra brunt til Paris Grey verden til en ren retrostil. Vokset med lys voks og betrukket om i sødt stof, der hører til retrostilen.

Tallerkenrække: En ikke helt gammel tallerkenrække (svært at se om det er antik eller ny eller gammel og blot repareret i siderne) - pyntet med tekst med Paris Grey tonet med Pure, så farven er meget douce.

Gammelt broderi billede, oprindeligt i guldramme. Malet over med Annie Sloan Chalk maling i Paris Grey, og malet over med tør brush i Pure hvid, vokset.

Retro skammel: Skammel malet med Paris grey og vokset med lys voks. Jeg er faktisk lidt stolt af den, for jeg har selv leget handymand og limet de vakkelvorne ben med lim og spændt dem fast og lod dem hærde en nat over. Nu er den som ny med nysyet betræk, der passer til Paris Grey og romantik. Stoffet er købt hos Peters Resthal.

En skøn gammel væghylde malet med Paris Grey og slebet let i kanten og vokset med lys voks.

Paris Grey og Old White på et gammelt brunt sofabord med løvefødder og vokset på benene og lakeret 2 x på toppladen for at kunne klare lidt mere hverdagsbrug.

Paris Grey på benene på gamle skamler, men satset på at bibeholde det gamle romantiske stofbetræk, da farver og toner passede godt sammen nu i forhold til før.

Paris Grey brugt på gamle satsbord - de blev helt søde og det grå tone passer bedre ind i de gamle kakler.

Køkken eller badeværelseshylde - malet i Paris Grey og slebet i kanterne med metal grydesvamp og vokset.

Skuffedar/kommode i flot mørkt træ - med flotte finesser - shinet op med multifarver på skufferne. Det blev et helt sødt møbel, er kan passe ind mange steder. Øverst: Paris Grey og Provence, Emilie blandet med Old White/eller Pure, Coco og Creme blandet med Old White for at opnå de pasteltoner.