Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Paris Grey, Brunt and more!

Fra brunt til Paris Grey verden til en ren retrostil. Vokset med lys voks og betrukket om i sødt stof, der hører til retrostilen.

Gammelt broderi billede, oprindeligt i guldramme. Malet over med Annie Sloan Chalk maling i Paris Grey, og malet over med tør brush i Pure hvid, vokset.

Retro skammel: Skammel malet med Paris grey og vokset med lys voks. Jeg er faktisk lidt stolt af den, for jeg har selv leget handymand og limet de vakkelvorne ben med lim og spændt dem fast og lod dem hærde en nat over. Nu er den som ny med nysyet betræk, der passer til Paris Grey og romantik. Stoffet er købt hos Peters Resthal.

Paris Grey på benene på gamle skamler, men satset på at bibeholde det gamle romantiske stofbetræk, da farver og toner passede godt sammen nu i forhold til før.

Tallerkenrække: En ikke helt gammel tallerkenrække (svært at se om det er antik eller ny eller gammel og blot repareret i siderne) - pyntet med tekst med Paris Grey tonet med Pure, så farven er meget douce.

French linen på bordben og Paris Grey på toppladen, så er en gammel kobberbord blevet moderne og stadig ose af masser af personlighed. Der er brugt lak på bordpladen.

Et skønt lille sybord fra Sverige - som før var almuemalet - fået en make-over med Old White og en dry brush med Paris Grey og vokset. Den blev helt fin og klar til et nyt hjem. Det var brunt almuemalet før.