Explore Office Office, Office Ideas and more!

Explore related topics

Image 1 of 17 from gallery of Allen Institute / Perkins+Will. Photograph by Hedrich Blessing

Gallery of Allen Institute / Perkins+Will - 1

Image 1 of 17 from gallery of Allen Institute / Perkins+Will. Photograph by Hedrich Blessing

Perkins + Will incorporated transparency in their design of the Allen Institute, a medical research facility in Seattle. The open central atrium replicates the effect of a bee hive where staff and researchers are fully visible — this makes the space flexible and collaborative, enables more chance encounters between staff, and helps build community. #architecture #design #interiors #interiordesign @perkinswill... - Interior Design Ideas, Interior Decor and Designs, Home Design Inspiration…

Perkins + Will incorporated transparency in their design of the Allen Institute, a medical research facility in Seattle. The open central atrium replicates the effect of a bee hive where staff and researchers are fully visible — this makes the space flexible and collaborative, enables more chance encounters between staff, and helps build community. #architecture #design #interiors #interiordesign @perkinswill... - Interior Design Ideas, Interior Decor and Designs, Home Design Inspiration…

Allen Institute,© Hedrich Blessing

Gallery of Allen Institute / Perkins+Will - 1

Holland Park School / Aedas - Atrium By Planet Partitioning www.planetpartitioning.co.uk

Holland Park School / Aedas

Holland Park School / Aedas - Atrium By Planet Partitioning www.planetpartitioning.co.uk

Stack the studios, one side to be double-paned glass facing different directions with interior acoustical window treatments. connect to stairs via glass bridge

NZI Centre / Jasmax

Stack the studios, one side to be double-paned glass facing different directions with interior acoustical window treatments. connect to stairs via glass bridge

Pinterest
Search