Explore Audio Interfaces, Artist Ponudi and more!

Explore related topics

Behringer UMC Audio Interfaces! Професионално и евтино! Снимајте преку врвните MIDAS предзасилувачи во вашето домашно студио или каде и да сте!

Behringer UMC Audio Interfaces! Професионално и евтино! Снимајте преку врвните MIDAS предзасилувачи во вашето домашно студио или каде и да сте!

Постигнете професионален квалитет преку вашиот компјутер со двоканалните преносни аудио карти на M-AUDIO! M-TRACK & M-TRACK plus...

Постигнете професионален квалитет преку вашиот компјутер со двоканалните преносни аудио карти на M-AUDIO! M-TRACK & M-TRACK plus...

Focusrite iTrack Solo - 2×2 USB Audio Interface for iPad, PC & Mac  СТАРА ЦЕНА : 11.600,oo ден НОВА ЦЕНА : 9.800,oo ден * -Two-channel audio interface for iOS devices, Mac, and PC -Focusrite mic preamp with phantom power gives you open and detailed recordings -Direct instrument input makes it easy to record your guitar or bass -Aluminum unibody design is rugged for dependable portable use -Up to 24-bit/96kHz resolution with your desktop computer Mac, PC, iOS devices

Focusrite iTrack Solo - 2×2 USB Audio Interface for iPad, PC & Mac СТАРА ЦЕНА : 11.600,oo ден НОВА ЦЕНА : 9.800,oo ден * -Two-channel audio interface for iOS devices, Mac, and PC -Focusrite mic preamp with phantom power gives you open and detailed recordings -Direct instrument input makes it easy to record your guitar or bass -Aluminum unibody design is rugged for dependable portable use -Up to 24-bit/96kHz resolution with your desktop computer Mac, PC, iOS devices

M-Audio - BX5 Carbon Professional Monitoring for any Studio The BX5 Carbon studio monitor helps you track, monitor, and mix with confidence by providing accurate sound and dynamic acoustic control.

M-Audio - BX5 Carbon Professional Monitoring for any Studio The BX5 Carbon studio monitor helps you track, monitor, and mix with confidence by providing accurate sound and dynamic acoustic control.

Record & practise @ Home w/ Artist Sistems !

Record & practise @ Home w/ Artist Sistems !

RME FireFace UC "It may be small, but the RME Fireface UC is very powerful and boasts astonishingly low latency " - soundonsound ХИТ ЦЕНА! ! Цена во Европа : 890 Eur АРТИСТ ЦЕНА : 52.500,oo ден

RME FireFace UC "It may be small, but the RME Fireface UC is very powerful and boasts astonishingly low latency " - soundonsound ХИТ ЦЕНА! ! Цена во Европа : 890 Eur АРТИСТ ЦЕНА : 52.500,oo ден

Golema NUMARK AKCIJA, samo vo ARTIST Sistems !!!

Golema NUMARK AKCIJA, samo vo ARTIST Sistems !!!

Tannoy Reveal 402 + TC Electronic Level Pilot FREE !!! ПОПУСТ! СТАРА ЦЕНА : 16.900,oo ден НОВА ЦЕНА : 14.600,oo ден

Tannoy Reveal 402 + TC Electronic Level Pilot FREE !!! ПОПУСТ! СТАРА ЦЕНА : 16.900,oo ден НОВА ЦЕНА : 14.600,oo ден

ADAM Triple 7 Bundle - special SUMMER OFFER ! ADAM audio ни нуди фантастична но лимитирана ЛЕТНА ПОНУДА за сите кои имаат потреба од професионален сет на монитори по EXTRA Цена. Акцијата е ограничена временски до 15th August 2016, заштедете 25% од вредноста на овој пакет и нарачајте веднаш додека траат залихите, кај ексклузивниот застапник за ADAM audio во Македонија / ARTIST SISTEMS, побрзајте !!!! *во предпорачка по цена од 777 €

ADAM Triple 7 Bundle - special SUMMER OFFER ! ADAM audio ни нуди фантастична но лимитирана ЛЕТНА ПОНУДА за сите кои имаат потреба од професионален сет на монитори по EXTRA Цена. Акцијата е ограничена временски до 15th August 2016, заштедете 25% од вредноста на овој пакет и нарачајте веднаш додека траат залихите, кај ексклузивниот застапник за ADAM audio во Македонија / ARTIST SISTEMS, побрзајте !!!! *во предпорачка по цена од 777 €

Уште од формирањето во далечната 1970 год, MIDAS е синоним на долга историја на иновации и лидерство во развојот на професионалните audio mixing конзолите. Генерален и овластен застапник за Р. Македонија - ARTIST SISTEMS Skopje.

Уште од формирањето во далечната 1970 год, MIDAS е синоним на долга историја на иновации и лидерство во развојот на професионалните audio mixing конзолите. Генерален и овластен застапник за Р. Македонија - ARTIST SISTEMS Skopje.

Pinterest
Search