Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore these ideas and much more!

Maak je eigen hamburgers en hotdogs met dit leuke speeleten van het merk Hape. Met deze set kun je 2 broodjes hamburger maken en 2 hotdogs.

Bouwen met blokken is en blijft leuk. Met deze houten bouwblokken van Goki kun je een prachtig kasteel maken compleet met ramen, poorten, torens en uitkijkposten.

Graai met je hand in de tas en kies een blokje uit en voel welk materiaal er bovenop het blokje is verwerkt. Haal het blokje uit de tas en kijk of je het goed hebt geraden. Vervolgens ga je weer met je hand in de tas om het bijbehorende blokje te zoeken.

Dit is het broodrooster van het merk Mentari. Het broodrooster is gemaakt in mooie pastelkleuren en is incl. twee broodjes. Stop de broodjes in het broodrooster, doe de hendel naar beneden, zet de timer en wacht tot je heerlijk geroosterde broodjes hebt.

Dit is een leuke set met verschillende taartjes en je krijgt niet alleen de taartjes maar ook de etagère erbij. Ideaal om te gebruiken voor bij een high-tea party met al je poppen of vriendinnen.

Rij je graafmachine of ander voertuig op de laadbak en ga snel naar de bouwplaats om mee te helpen met de bouw. Heb jij grote, zware machines of grote voorwerpen die je wilt verplaatsen dan mag deze houten vrachtauto met dieplader niet ontbreken in je speelgoed collectie. Geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar. Te vinden bij Sassefras Meisjes Speelgoed voor écht peuter en kleuter speelgoed.

Dit leuke speelgoed koffiezetapparaat is van het merk Wonderworld. Je kunt met dit apparaat dit heerlijkste kopjes koffie maken. Wanneer je aan de draaiknop draait om de sterkte van de koffie in te stellen dan hoor je een grappig, klikkend geluid. Aan de andere kant van het koffiezetapparaat vind je een display voor koekjes en taartjes, want bij zo’n lekker kopje koffie hoort natuurlijk wel iets lekkers.

Een leuke, vrolijke parkeergarage van het merk Mentari. Deze garage heeft twee verdiepingen en met de lift kan je naar boven. Geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar. Te vinden bij Sassefras Meisjes Speelgoed voor écht peuter en kleuter speelgoed.

Deze HEROS keten bouwstenen toren is TOY award winner van 2014! Met deze set maak je de leukste dingen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende torens of een kikker. De ronde pinnen passen perfect op de ronde blokken, zodat je jouw creatie gewoon kan draaien en verschuiven zonder dat het uit elkaar valt. De bouwstenen stimuleren de motoriek en de oog-hand coördinatie van je kindje.

Met deze houten graafmachine kan je grote, diepe kuilen maken en zand of puin verplaatsen. Een graafmachine is een leuk voertuig wat niet mag ontbreken in je voertuigen collectie. Geschikt voor kindjes vanaf 4 jaar. Te vinden bij Sassefras Meisjes Speelgoed voor écht peuter en kleuter speelgoed.