Explore Mali Radio, Andreja and more!

Explore related topics

Mali radio gosti učenki Tjašo Čolnik in Tejo Kolar ter mentorja Andreja Nemca z OŠ Prežihovega Voranca Bistrica.

V oddaji Mali radio so se nam tokrat pridružili učenki devetega razreda Saša Vučko in Dona Semenič ter mentor projekta Erasmus+, v okviru katerega so šest dni preživeli v Nemčiji, Andrej Nemec. Oddaja bo zanimiva, zato nam prisluhnite!

V oddaji Mali radio sta se voditeljici Nini Bohnec pridružili Klara Bojnec in Ana Pozderec. Klara igra na klavir, piše pesmi in rada bere, Ana pa igra na klarinet in rada riše. Prisluhnite, zanimivo bo!

Na Murskem valu v oddaji Mali radio, je gostja voditeljice Urške Žižek Zarja Kučan

Urška Žižek je v Mali radio povabila učence 5. razreda Osnovne šole 1 iz Murske Sobote: Lino Fefer, Etjana Podleska in Lano Horvat, ki so se z mentorico Moniko Krančič udeležili tekmovanja v televizijski oddaji 1,2, oder 3 v Münchnu.

V oddaji Mali radio je bil naš gost zelo zgovoren Lan Erjavec iz Predanovcev, ki je končal 6. razred osnovne šole. Lan je odličen nogometaš, zanimajo pa ga tudi vojaška zgodovina in računalniške video igrice. Julija in Jaša sta v njegovi družbi zelo uživala.

V Mali radio sta Nina in Urška povabili balerini Nušo Krajnčan in Rebeko Kerčmar iz Ljutomera, ki sta končali 8. razred osnovne šole Ivana Cankarja Ljutomer. Štiri klepetulje, ki rade poslušajo tudi dobro glasbo. Prisluhnite jim!

Mali radio: Jaša Radič bo v oddaji klepetal s čisto pravim Božičkom. Zelooooo zanimivo bo!

Mali radio: Dominik Gönc je v oddajo povabil plesalce plesne šole Zeko.

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search