Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Storm Ends, Van Pi and more!

Dag 4 van de reis. Het stormde hard. Het schip begon door de zware storm te zinken. "Het schip schudde en toen hoorde ik dat geluid, die monsterachtige metalen boer. Wat was dat? Ik viel, Ik stond weer op. Ik keek weer over de reling. De zee kwam dichterbij. De golven kwamen hoger. We zonken snel. Het dek dreunde. Een gaur- een indiaans wild rund stormde uit de regen te voorschijn en denderde langs me, doodsbang, Door het dolle heen."

The Persuasion of Miss Jane Austen: A Novel wherein she tells her own story of lost love, second chances, and finding her happy ending by Shannon Winslow http://www.amazon.com/dp/150062473X/ref=cm_sw_r_pi_dp_YOkGub0AQAA5F

Zelden zo'n wonderlijk verhaal gelezen. Vanaf het begin weet je niet waarheen het leidt en op het eind weet je niet meer wat je moet geloven. Wat is er eigenlijk gebeurd in die sloep op de Grote Oceaan met Pi, de tijger, de orang-oetan en de zebra? Welke versie van het verhaal, nadat een schip in een storm is gezonken, is de juiste? Lees zelf maar. En dan is er nog dat bijzondere eiland met vleesetende planten en stokstaartjes. 'Wat?' hoor ik je denken.