Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Fruit Of, Vers Fruit and more!

Banaan-ei-pannenkoekjes, gemaakt met alleen banaan en ei. Heerlijk ontbijt of lunch, lekker met wat vers fruit of een drupje honing.

Banana bread granola - oftewel: muesli met bananenbrood-aroma - staat in een handomdraai op tafel. Met een basis van havermout, aan te vullen met wat je zelf lekker vindt.

Gezonde variant: Monchoutaart. Een vulling van yoghurt of kwark en een bodem op basis van havermout en een topping van (vers) fruit naar keuze!

Gezonde variant: Monchoutaart. Op basis van Griekse yoghurt of kwark en havermout, en een topping van (vers) fruit.

Banana bread granola. In één keer tover je een grote pot met zelfgemaakte muesli met bananenbrood-aroma op tafel. Op basis van havermout, aan te vullen met dingen die jij lekker vindt (noten of gepofte rijst bijvoorbeeld).

from ah.nl

Ba­naan-aard­bei­en­ijs

Zo romig en tóch zonder room. En ook nog eens zonder suiker. Van dit ijs kun je blíjven eten! Recept - Banaan-aardbeienijs - Allerhande

Pannenkoekjes met slechts twee ingrediënten: is het mogelijk? Ja hoor! Ik ben zelf (helaas) niet zo geniaal om dit zelf te bedenken, maar ben wel zo lief om dit recept met jullie te delen. Want sharing is caring, and I do care! Voor degenen die nog niet bekend zijn met het fenomeen...