Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Godine Od, Spotom Za and more!

Banjalučki bend Važno Obavještenje obradovao nas je svojim novim, trećim spotom za pesmu pod nazivom "1999". Pesma je inspirisana bombardovanjem zgrade RTS-a u Beogradu (u Aberdarevoj ulici) u noći između 22. i 23. aprila 1999. godine od strane NATO snaga, kada je šesnaest, večinom mladih i nedužnih ljudi, ostavljeno na nemilost razornim bombama.

Ekipa iz benda Face Off snimila je sesiju uživo u studiju za dve pesme sa aktuelnog albuma “The Colour of Rain”, koji je izdat u februaru ove godine od strane kanadskog izdavača Maple Metal Records.

Prvi solo koncert u Novom Sadu nakon pune dve godine Zabranjeno Pušenje će održati u petak 25. novembra 2016. u klubu The Quarter (Bulevar Despota Stefana 5). Bend koji je nastao 1980. godine od grupe klinaca koji su išli zajedno …

Postmoderna Komedija snimana je u od februara do juna 2016. godine na nekoliko mesta (Studio Orvel – Beograd, Gaspard Music Studio – Beograd, Music Studio Mars – Valjevo). Produkciju novog albuma potpisuje Kaspar Vajnberg (Caspar Wijnberg), a mastering Džefri De …

Nakon tri godine od poslednjeg izdanja, riječka grupa Let3 objavila je novi album pod nazivom Kurcem do vjere/Thank You Lord.

Jedan od najpopularnijih pevača regionalne muzičke scene, Zlatan Stipišić Gibonni nastupiće 25. oktobra 2013. godine po prvi put u Beogradu!

Napalm Records su predstavili saradnju sa jednim od vodećih hard rok bendova danas, a to je Alter Bridge. Alter Bridge su osnovani 2004. godine, a za njihovu muziku je karakteristična slojevitnost koja se kreće od rok balada do metal rifova. …

Engleski pevač i jedan od osnivača benda Genesis, Piter Gebrijel (Peter Gabriel) sledeće godine održače koncert u Zagrebu u okviru turneje „Back to Front“.

Ove se godine nakon duže pauze vraća još jedan istaknuti bend - Satyricon. Najavio je svetsku turneju na kojoj će se 5. decembra zaustaviti u ljubljanskom Kinu Šiška. Oko ovog kontroverznog, ali vizionarskog i kreativnog benda ponovno se počelo iskriti, jer je za septembar najavio novi album, jednostavnog naziva „Satyricon“. Uživo uvek odličan, pred slovensku će publiku doći sa novim adutom u rukavu i još jednom dokazati da je jedan od najboljih na metal sceni.

MUDCRUTCH "2" (LP, 2016 Reprise) [Tom Petty] Vinyl, May 20 New Release Pre-Order