Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Font Del, La Font and more!

Los Tres Chorros fuente a Guadalupe, Cáceres, Extremadura es una fuente del Siglo XV. Este fuente es parte de una sistema de agua que es la sistema más vieja en todo de España.

Cuba. This is intriguing, as I'd like to know the story behind the characters. This is the inscription on the base of statue: =PAX= CoNdE DEL RiVERo … (Peace [from war]: Count Rivero) The font is an Art Deco style, dating it ca. 1920s, the height of the roaring 20's wealth probably. The soldier is Roman, the figures are in positions of submission, the mystery remains for me. Cannot find the Count on Google - yet.

El massís de la Pica d'Estats és el sostre de Catalunya. El seu simbolisme va més enllà de una alçada tant atractiva pels excursionistas i alpinistes, doncs la seva ascenció és una mena de viatge mediàtic a les fonts de la independencia perduda fa 300 anys. Des del cim podem albirar bona part de la nostra geografia. Idioma, cultura, personalitat i un ampli concepte de civisme, afegit a una consolidada economia, formen els fonaments ens els que es recolça la reiterada lluita per la…