עיצוב פנים - עבודות שלי

63 Pins330 Followers
קליניקה לטיפולי גוף - לבעלת המשרד היה חשוב ליצור מקום נעים לעבודה, אך גם ללימודים בין המטופלים.  מקום שתוכל להרגיש בו הכי בבית. ובכל זאת היו לנו אילוצים: המקום שכור ולא היה תקציב גדול, וגם השטח פצפון...הריהוט והחומרים נבחרו בקפידה על מנת לעמוד בכל הדרישות הנ"ל.

קליניקה לטיפולי גוף - לבעלת המשרד היה חשוב ליצור מקום נעים לעבודה, אך גם ללימודים בין המטופלים. מקום שתוכל להרגיש בו הכי בבית. ובכל זאת היו לנו אילוצים: המקום שכור ולא היה תקציב גדול, וגם השטח פצפון...הריהוט והחומרים נבחרו בקפידה על מנת לעמוד בכל הדרישות הנ"ל.

משרד רואי חשבון ברמת החייל - 2016 בשיתוף עם נעה  נחמיאס. משרד ראשי בו מקמנו שולחן בר לישיבה לא פורמלית. בנוסף הקדשנו קיר לתמונות של סירות וים: מהתחביבים של הלקוח.

משרד רואי חשבון ברמת החייל - 2016 בשיתוף עם נעה נחמיאס. משרד ראשי בו מקמנו שולחן בר לישיבה לא פורמלית. בנוסף הקדשנו קיר לתמונות של סירות וים: מהתחביבים של הלקוח.

משרד רואי חשבון ברמת החייל - 2016 בשיתוף עם נעה  נחמיאס - אזור פינת האוכל לו הוקדש הרבה תשומת לב.  ללקוח היה חשוב לאפשר לעובדים זמן אוכל נינוח בסביבה נעימה לרגיעה, שיתוף פעולה ומילוי מצברים

משרד רואי חשבון ברמת החייל - 2016 בשיתוף עם נעה נחמיאס - אזור פינת האוכל לו הוקדש הרבה תשומת לב. ללקוח היה חשוב לאפשר לעובדים זמן אוכל נינוח בסביבה נעימה לרגיעה, שיתוף פעולה ומילוי מצברים

משרד רואי חשבון ברמת החייל - 2016 בשיתוף עם נעה נחמיאס. נבחר עיצוב בסגנון נקי וצבעוניות חמה אך קלילה ועדינה - בהתאם לטעם הלקוח וגם לדינמיות של אזור זה - בין בנייני היי טק לשוק הצפון

משרד רואי חשבון ברמת החייל - 2016 בשיתוף עם נעה נחמיאס. נבחר עיצוב בסגנון נקי וצבעוניות חמה אך קלילה ועדינה - בהתאם לטעם הלקוח וגם לדינמיות של אזור זה - בין בנייני היי טק לשוק הצפון

משרד רואי חשבון ברמת החייל - 2016 בשיתוף עם נעה נחמיאס

משרד רואי חשבון ברמת החייל - 2016 בשיתוף עם נעה נחמיאס

קליניקה לטיפולי גוף - לבעלת המשרד היה חשוב ליצור  מקום נעים לעבודה, אך גם ללימודים בין המטופלים.  מקום שתוכל להרגיש בו הכי בבית. ובכל זאת היו לנו אילוצים: המקום שכור ולא היה תקציב גדול, וגם השטח פצפון...הריהוט והחומרים נבחרו בקפידה על מנת לעמוד בכל הדרישות הנ"ל.

קליניקה לטיפולי גוף - לבעלת המשרד היה חשוב ליצור מקום נעים לעבודה, אך גם ללימודים בין המטופלים. מקום שתוכל להרגיש בו הכי בבית. ובכל זאת היו לנו אילוצים: המקום שכור ולא היה תקציב גדול, וגם השטח פצפון...הריהוט והחומרים נבחרו בקפידה על מנת לעמוד בכל הדרישות הנ"ל.

Pinterest
Search