Power station conversion

11 Pins26 Followers
Exposed bricks and steel staircase

Rough-luxe interior design for Battersea Power Station’s new flats

Grand Designs Australia - Launceston power station conversion - Living room

Grand Designs Australia - Launceston power station conversion - Living room

Grand Designs Australia - Launceston power station conversion - Atrium

Grand Designs Australia - Launceston power station conversion - Atrium

The transformation of an old Launceston power station into a stunning family home was a standout property on Grand Designs Australia. Check it out.

The transformation of an old Launceston power station into a stunning family home was a standout property on Grand Designs Australia. Check it out.

Grand Designs Australia - Launceston power station conversion

Grand Designs Australia - Launceston power station conversion

From a hydraulic power station into a modern house post image

From a hydraulic power station into a modern house post image


More ideas
Grand Designs Australia - Launceston power station conversion - Living room

Grand Designs Australia - Launceston power station conversion - Living room

Transforming an old and discarded cottage into a lovely modern home is a task that requires both imagination and an understanding of the local architecture

Revitalized Cottage in Stone and Wood Captures the Aura of Scottish Highlands

Transforming an old and discarded cottage into a lovely modern home is a task that requires both imagination and an understanding of the local architecture

Ballymagarry Road House in UK by 2020 Architects (1/3) #teamarchi #pin #house #architecture #architectureporn #archdaily #archilovers

Ballymagarry Road House in UK by 2020 Architects (1/3) #teamarchi #pin #house #architecture #architectureporn #archdaily #archilovers

The Mill,Courtesy of Wil Tunnell

Gallery of The Mill / WT Architecture - 5

build it sympathetic stable conversion - Google Search

build it sympathetic stable conversion - Google Search

The Mill by WT Architects. Edinburgh studio WT Architecture was tasked with converting the old stone structure – which is partially submerged into the grassy bank – into a modern retreat. The roof and interior structures were beyond repair, so these were stripped away to create a hollow shell within which the new house – called The Mill – was built.

Scottish home by WT Architecture poses as an old stone mill

The Mill by WT Architects. Edinburgh studio WT Architecture was tasked with converting the old stone structure – which is partially submerged into the grassy bank – into a modern retreat. The roof and interior structures were beyond repair, so these were stripped away to create a hollow shell within which the new house – called The Mill – was built.

Image result for build it sympathetic stable conversion

Image result for build it sympathetic stable conversion

Pinterest
Search