Garden Folly | CollectiveProject | Bangalore, India

This project transforms an unused 15’ x 50’ extension to a residential plot into a densely planted, private garden and reading pavilion. To provide privacy from the increasing noise of street traffic, the existing ground plane was excavated, creating a sunken path lined in black granite.
9 Pins1.21k Followers
Garden Folly | Collective Project

Image 5 of 11 from gallery of Pavilion in a Garden / CollectiveProject. Photograph by Tina Nandi Stephens

Garden Folly | Collective Project

Image 5 of 11 from gallery of Pavilion in a Garden / CollectiveProject. Photograph by Tina Nandi Stephens

Garden Folly | Collective Project

Garden Folly | Collective Project

Garden Folly | Collective Project

Garden Folly | Collective Project

Garden Folly | Collective Project

Image 1 of 11 from gallery of Pavilion in a Garden / CollectiveProject. Photograph by Tina Nandi Stephens

Garden Folly | Collective Project

Garden Folly | Collective Project

Garden Folly | Collective Project

Garden Folly | Collective Project

Garden Folly | Collective Project

Garden Folly | Collective Project


More ideas
Pinterest
Search