CONTEMPORARY HOUSE RENOVATION AND EXTENSION CROUCH END NORTH LONDON  New aluminium sliding folding doors span the full width of the garden extension and a structural glass fixed rooflight also spanning across the extension both combine to maximise daylight within the newly created kitchen and dining area connecting the space seamlessly to the garden when doors are opened fully.  London Architects and Interior Designers www.crawfordpartnership.co.uk

CONTEMPORARY HOUSE RENOVATION AND EXTENSION CROUCH END NORTH LONDON New aluminium sliding folding doors span the full width of the garden extension and a structural glass fixed rooflight also spanning across the extension both combine to maximise daylight within the newly created kitchen and dining area connecting the space seamlessly to the garden when doors are opened fully. London Architects and Interior Designers www.crawfordpartnership.co.uk

If i had a sunroom, i would want it to look like this. I could sit and sew for hours..ahhh

If i had a sunroom, i would want it to look like this. I could sit and sew for hours..ahhh

Extraordinary modern farmhouse in rural Texas by Olsen Studios

Extraordinary modern farmhouse in rural Texas by Olsen Studios

California Bungalow Renovation at Oswald Street is finished...  Awesome mix of beautiful restoration and preservation of the original home and light spacious and airy extension providing many more years of enjoyment.

California Bungalow Renovation at Oswald Street is finished... Awesome mix of beautiful restoration and preservation of the original home and light spacious and airy extension providing many more years of enjoyment.

Inside the extension of this renovated house, wrap around black-framed windows make the combined living, dining, and kitchen area extra bright and connect the indoor and outdoor spaces. The grey concrete floor keeps the palette neutral and compliments the darker grey cabinets along the back wall.

This 1930s Brick Bungalow Received A Contemporary Update

Inside the extension of this renovated house, wrap around black-framed windows make the combined living, dining, and kitchen area extra bright and connect the indoor and outdoor spaces. The grey concrete floor keeps the palette neutral and compliments the darker grey cabinets along the back wall.

Pinterest
Search